Wie zijn wij
Hallo wij: Angel, Fame, Devil, Toffie,  Magic, Laiza, Kruimel, Witnie,Wana, Mexx en Flash vormen een kleine cattery te Bergen op Zoom. Allereerst kwam ik: Angel in huis.(2005)  Later kwam een maatje voor mij bij omdat ik toch wel gezelschap wilde overdag.
Van het 1 kwam het ander en zo rolden we met zijn alle de kattenwereld in. Op de poezen en kater pagina wordt iedereen uitgebreid voorgesteld.
Toffie, Magic, Wana, Witnie, Laiza en Kruimel wonen niet hier maar bij mijn baasje haar ouders.. Toffie is geboren uit het eerste Xinixo nestje en met 12 weken bij haar ouders gaan wonen. Na gezien te hebben hoeveel plezier je hebt van een nestje wilden die ook de gezelligheid van kittens in huis:-) Dus om beurten een nestje kittens in huis.

Veel lees plezier!

De naam
Veel mensen vragen zich af hoe wij bij de naam kzie niks zo zijn gekomen.
Na al een aantal namen ingediend te hebben bij de rasvereniging en er al bijna geen inspiratie meer was kwam het zo ter spraken doordat vaak de poezen op of bij je gezicht komen liggen. Zo dicht mogelijk tegen je gezicht aan en dan heerlijk kroelen en spinnen. Tot grote ergernis soms natuurlijk en je geen tv meer kunt kijken en roepen ga eens op zij...kzie nix zo.....en dan plat je dat een beetje af en zo werd Xinixo geboren.....


Soms wordt er van de site misbruik gemaakt.....
Men vraagt ons soms een link te plaatsen, op het moment dat de link geplaatst wordt kijken wij of dit overeen stemt met onze gedachtegang. Wij zijn echter nooit verantwoordelijk voor de inhoud van de links op onze site, als ook nooit voor het "fokbeleid van andere Cattery’s.
All rights reserved, geen afbeelding of tekst mag overgenomen worden zonder goedkeuring van de eigenaar.